Friday, 2 September 2016

Hi, everybody!



Dah lama rasanya ER tak up apa2 coretan di sini. Asalnya, nak tutup aje blog ini sebab tak cukup waktu nak kongsi apa2 N3 baru. Tapi rasa sayang pulak nak tutup macam tu aje.

Insha Allah, kalau kena dengan tekad ER, ER akan buka semula blog ini dengan novel terbaru ER yang akan keluar dalam versi cetak nanti.

TUNGGU YA!

Thankz untuk uolls yang masih setia menjadi followers. yang dah unfollow pun, ER ucapkan terima kasih kerana pernah singgah di sini.

Salam sayang,
EMMA RUSDI
-E.R-


1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete